Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: KEMER´ İN TEK İMAM HATİP OKULU OLARAK BÖLGESİNDE AKADEMİK, SOSYAL VE KÜLTÜREL BAŞARILARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİREN VE TERCİH EDİLEN ÖRNEK BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

Misyon: AHLAKLI, MANEVİ DEĞERLERİ MADDİ DEĞERLERDEN ÜSTÜN TUTAN, BİLGİLİ, HOŞGÖRÜLÜ, YARADANDAN ÖTÜRÜ YARATILAN HER CANLIYA SAYGILI, TOPLUMA ÖRNEK, İYİ NİYETLİ, İNSANLIĞA FAYDALI, GELİŞİME AÇIK, RİSK ALMAKTAN KORKMAYAN VE ÇÖZÜM ODAKLI GELECEK NESİLLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: VAR
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Kemer´in Mahallelerine Hizmet Veren 5 Servis Bulunmaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 6 Öğrencimiz 4 Yıllık Bir Fakülteye 15 Öğrencimiz de 2 Yıllık Yüksekokullara Yerleşmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında 2 öğrencimiz 4 yıllık fakülteye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Güreşte:Türkiye Üçüncülüğü Karete de Türkiye dereceleri İlçede Düzenlenen Çeşitli Branşlarda Birincilikler Bulunmaktadır
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9.Sınıf Kontenjanımız 102 dir.
Diğer Hususlar: Okulumuz Ortaokul Kısmında Yabancı Dil Ağırlıklı Proje Uygulamaktadır.

WEB - https://kemerihl.meb.k12.tr

Adres - ARSLANBUCAK MAH. KUZDERE CAD. NO 39 İÇ KAPI NO 1 KEMER / ANTALYA

Adres - ARSLANBUCAK MAH. KUZDERE CAD. NO 39 İÇ KAPI NO 1 KEMER / ANTALYA

Ulaşım Özel Halk Otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANTALYA MERKEZE 50 KM. KEMER MERKEZE 4 KM.